ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

head main hirek

Komlósi Ildikó új szerepkörben

Komlósi Ildikó új szerepkörben

A világhírű mezzoszoprán mesterkurzusa. Ajánló.

A világhírű mezzoszoprán, Komlósi Ildikó új szerepkörben mutatkozik be: ezúttal énekmesterként segíti az ifjú operaénekesek munkáját ötnapos intenzív mesterkurzusán november 28 és december 2-a között a Benczúr Ház Dísztermében. A mesterkurzus nyilvános, passzív hallgatók és a nagyközönség díjmentesen látogathatják. Az aktív hallgatói helyek rekord sebességgel, mindössze pár nap alatt beteltek.

„Nem tanárnak hívom magam, hanem segítőnek. Az egyik legszebb dolog, hogy a kapott talentumot felszínre hozzuk. Van, akinél komoly gátakat kell áttörni, de akad, akinél úgy kell kibontogatni a benne rejlő képességet, akár a lótusz szirmait. A közös gyakorlás során igyekszem mindenkinek megmutatni a saját hangját, s megtanítani, hogyan használja." – vallja Komlósi Ildikó.  

November 30-án szerdán este 19 órakor Operagála keretében mutatkoznak be Komlósi Ildikó művészi irányításával dolgozó ifjú énekesek a Benczúr Ház Dísztermében. Zongorán kísér: Dénes István, Liszt-díjas karmester

Kurzusnapok:

2022. november 28. - december 2. hétfő-kedd-szerda-péntek 9:00 -18:00

2022. december 1. csütörtök 13:00-19:00

Helyszín: Benczúr Ház - Díszterem (1068 Bp. Benczúr utca 27.)

A kurzuson zongorán közreműködik: Dénes István, Liszt-díjas karmester, zongoraművész és zeneszerző, valamint Nagy Márta, zongoraművész

A mesterkurzus aktív hallgatói délelőtti óráikon hangképző, skála gyakorlatokat végeznek Komlósi Ildikó irányításával, a délutáni órák alkalmával pedig operaáriák énektechnikai és színpadi kidolgozásával folytatódik a közös műhelymunka.

A kurzus Facebook oldala: https://www.facebook.com/ildikokomlosioperamasterclass

 

kurzus komlosi ildiko 1

Komlósi Ildikó